Gravearbeid på Brennaveien

Gravearbeid ved veikrysset Brennaveien og Gamle Brennavei ! VVS Gruppen er innleid rørlegger for vedlikehold på Hafslund Oslo Celsio fjernvarme nett i Oslo. De har registrert trykkfall på sekundærnett på Brenna og har vært på lekkasjesøk i sommeren og funnet ett punkt av interesse ved veikrysset Brennaveien og Gamle Brennavei. Det ble gravd opp på dette hjørner i forrige uke, men ble ikke funnet rør. Gravearbeider fortsetter med arbeidet 14.sept. På grunn av at det graves ved veien, og at de har en gravemaskin og lastebil som krever plass i veien, er det lettere om folk som skal kjøre inn til Gamle Brennavei bruker Smalåkeren som inngang mens gravemaskinen står i veien. Det er usikkert på hvor lenge de må holde på, men maskinene flyttes ut av veien på kveldstid. Beklager for ulempen dette medfører. Mvh. VVS Gruppen

VVS Gruppen er innleid rørlegger for vedlikehold på Hafslund Oslo Celsio fjernvarme nett i Oslo.

De har registrert trykkfall på sekundærnett på Brenna og har vært på lekkasjesøk i sommeren og funnet ett punkt av interesse ved veikrysset Brennaveien og Gamle Brennavei.

Det ble gravd opp på dette hjørner i forrige
uke, men ble ikke funnet rør.

Gravearbeider fortsetter med arbeidet 14.sept.

På grunn av at det graves ved veien, og at de har en gravemaskin og lastebil som krever plass i veien, er det lettere om folk som skal kjøre inn til Gamle Brennavei bruker Smalåkeren som inngang mens gravemaskinen står i veien.

Det er usikkert på hvor lenge de må holde på, men maskinene flyttes ut av veien på kveldstid.

Beklager for ulempen dette medfører.

Mvh. VVS Gruppen