Brennaveien 122 Brattli gård – grov forsøpling av nærmiljøet

Brenna velforening har 1/4-2019 sendt brev til Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten, om forholdene ved Brattli gård. I brevet skriver vi at saken gjelder en byggesak som i en årrekke nærmest har vært en katastrofe for Brenna som boområde. Vi ber om at PBE betrakter brevet som et rop om hjelp fra beboerne på Brenna.

Byggeplassen på Brattli gård har vært usikret i flere år. Det har flytt søppel og skrot rundt i årevis. Tiltakshaver har ikke vist den minste omtanke for naboer.

Det er tydelig at eier kun har vært interessert i å gjøre absolutt minimum for å lage utleieleiligheter som mange mennesker kan flytte inn i og helt uten hensyn til nærmiljøet.

Vi som bor og ferdes i nærheten av Brattli gård synes det er på tide at PBE nå setter inn sterkere virkemidler for å sikre at aktivitetene på Brattli gård ikke får forsøple og ødelegge boområdet vårt. Eier av Brattli gård skal ikke kunne få lov til å forurense slik han nå gjør. Han oppfører seg som om han skal ha rett til å overse alle pålegg han får. Han synes ikke å bry seg om at han forsøpler boområdet vårt og dermed gir redusert bokvalitet for flere hundre mennesker.

Les hele brevet ved å klikke her

En rekke fotografier som viser forsøplingen og forfallet ble vedlagt brevet.