Sommerhilsen

Brenna primo juli 2021 Styret for Brenna vel ønsker hver og en god sommer med mange hyggelige opplevelser nå som smittevernreglene er justert/redusert. Se lenke for mer info.

Brenna primo juli 2021

 

Styret for Brenna vel ønsker hver og en god sommer med mange hyggelige opplevelser nå som smittevernreglene er justert/redusert

Vi gjør hva vi kan for å holde det rent og ordentlig rundt på vårt felles område, men dessverre er det fortsatt en del søppel som havner på veien, og vi vil så sterkt vi kan oppfordre alle til å ta med sitt søppel hjem for å kaste det der og ikke på steder der det ikke er meningen det skal være søppel!

Nå er det heldigvis atskillig mindre behov for munnbind enn hva det var, men det er dessverre fortsatt munnbind å se langs veiene, det er både stygt og helsefarlig, tenk på barn og dyr som kan finne på å ta dette i munnen! Ta med ditt brukte munnbind til nærmeste søppelkasse!

Et annet forhold som krever en endring i vår væremåte er farten på motorkjøretøy på våre veier. Husk at Brennaveien er den eneste kommunale veien her på Brenna, med en fartsgrense på 30 km i timen, alle de øvrige veier har vi selv ansvaret for, og her er fartsgrensen satt til 15 km i timen, altså tilnærmet gangfart! Det er viktig at vi ikke bare selv passer på å holde farten nede, men også minner våre gjester på at det er strenge fartsgrenser her på Brenna, til alles fordel! Det er mange kjæledyr og små barn på området, de følger ikke alltid normal oppførsel og kan gjerne løpe rett ut i veien.

Det var de litt ubehagelige forholdene, nå skal vi glede oss over sommer og sol og hyggelige opplevelser sammen med de vi er glad i!

Styret har planlagt at årets generalforsamling avholdes på Lofsrud skole tirsdag 14. september, innkalling kommer i midten av august.

 

GOD SOMMER TIL ALLE!